Oude Wijze achtergrond
Coaching

“Kunt u mij vertellen welke kant ik uit moet?", vroeg Alice.
"Dat hangt er nogal vanaf waar je heen wilt", zei de kat.

Uit: Alice in WonderlandSPIRITUELE COACHING


Het is mogelijk dat je soms een probleem hebt waarmee jij en de mensen in je omgeving geen raad weten. Of je hebt een levensvraag die je liever niet aan je familie, je vrienden of je werkgever toevertrouwt. Door over je problemen te praten gaat er al iets in werking wat duidelijkheden en inzichten kan opleveren.

Een coachingstraject brengt je in contact met je eigen (spirituele) kracht en versterkt je zelfbewustzijn. Hierdoor ontstaat een grotere handelingsvrijheid en kun je tot nieuwe keuzes komen. Die keuzes beïnvloeden de resultaten in je leven en dus ook de mate van welbevinden.

Een coachingstraject start met een vrijblijvend oriënterend gesprek, waarin onder meer de doelstelling van de coaching, je verwachtingen en mijn mogelijkheden besproken zullen worden. Trajecten zijn meestal kortdurend. Na elke sessie kijken we of een volgende afspraak al dan niet gewenst is.

In de coaching werk ik veelal met (geleide) meditatie, visualisatie, persoonlijke affirmaties en ook met reguliere coachmethoden. Verbindingen worden gemaakt door methodische gespreksvoering en ondersteund door oefeningen en huiswerkopdrachten. In mijn rol als coach ondersteun, begeleid, stimuleer ik en daag ik uit waar nodig. Uitgangspunten zijn jouw eigen belevingswereld en doelstelling.

Een oriënterend gesprek is vrijblijvend en gratis.
Een gesprek van een uur €20,-

Inschrijven of contact: oudewijze

Laatste wijziging: 14-09-2021

Oude Wijze - Kennedylaan 4B - 4811 ET - Breda - +31(0)6-40 24 97 37 - info@oudewijze.com